Om beta-version

Beta-versioner er ikke til brug i USA. Beta-versioner er ikke tilgængelige for Huawei-enheder.

Vi vil gerne høre om din oplevelse med at bruge vores mobilprodukters nye funktioner, og invitere dig til at blive beta-tester. Beta-versionen inkluderer nye funktioner som du kan prøve, før de offentliggøres.

Vær opmærksom på at beta-versioner kan være mindre stabile end den endelige officielle version. Du kan støde på problemer som appnedbrud, funktioner, der ikke fungerer optimalt, eller utilgængelige tjenester.

Beta-versionen er gratis. Dog kan appfunktionaliteten være begrænset (f.eks. kan køb være utilgængelige). Læs alle beta-versionens vilkår og betingelser grundigt i slutbrugeraftalen.

Du må kun bruge appen i overensstemmelse med den funktionalitet, der leveres med den installerede version af appen. For at se listen over de beta-versioner du bruger, skal du gå til Google Play og trykke på Profil > Mine apps og spil > Beta.

Før du begynder at beta-teste appen, skal du læse afsnittet "Beta og abonnementer" grundigt.

Deltag i beta-testing

Send feedback

Afmeld beta-testing